Blogg

Nu när jag ändå sitter här i min ensamhet och inte har något att göra tänkte jag att jag kan bjuda på lite tips på vad man ska tänka på när man väljer sin badrumsinredning och lite allmänt om vad man ska tänka på när man skaffar ett nytt badrum. Under renoveringen av mitt badrum har jag lärt mig mycket nyttiga saker. Både vad gäller planeringsfasen och utförandet. Det känns som att jag har läst det mesta som finns om badrum och sen har jag också lärt mig av mina egna misstag.

Planering - vilken badrumsinredning?

Först och främst är det viktigt att vara noggrann i planeringsstadiet. Mät upp badrummet och fundera på vad du egentligen vill med inredningen och badrummets funktioner. Bestäm vilket tema du ska ha innan du börjar. Kolla så mycket du kan efter inspiration på badrumsinredning i tidningar och på Internet. Det finns så mycket erfarenhet där ute och det är onödigt att uppfinna hjulet igen. Aftonbladet listar några bra tips som du bara måste kolla in innan du ger dig på planeringen för din badrumsinredning. 

Genomförande - Hitta rätt byggnadsfirma 

När du sen har bestämt dig gäller det att hitta rätt firma för jobbet. Även i detta skede gäller det att du är noggrann i ditt val. Kolla upp referenser. Kolla med bekanta hur de har gjort och om de är nöjda med jobbet osv. Se till att du har full koll på vad du skriver under på och snåla inte. Det gamla uttrycket att man får vad man betalar för stämmer definitivt i denna bransch enligt min erfarenhet. Därför kan det också vara ett bra tips att vara kritisk mot produkter som är extra billiga.

Sist men inte minst, kolla alltid upp vad din försäkring täcker med ditt försäkringsbolag och använd dig av ROT-avdraget! 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt