Blogg

Ledsen och mer badrumsmöbler som plåster på såren


skrivet den 06 dec av Meja, klockan:00:45
Att tänka efter först just efter är något jag är bra på.
Tror ibland att jag har "handla först-tänka sen" som livsfilosofi. Sen ska det ju sägas till mitt försvar att jag faktiskt är hyfsat duktig på att lära mig av mina misstag och inte göra samma fel gång på gång. Men vad hjälper det när det redan är för sent?
Egentligen så är det väl helt rätt åt mig att jag är nere nu för jag uppskattar ju aldrig det jag har.

Känns som att jag befinner mig i ett vakuum, jag sitter i den och utanför så pågår det hur mycket som helst men jag hänger inte med.
Känns väldigt ensamt mer än i ett avseende, är också rädd för att hamna i detta hamsterhjul och inte kunna ta mig ur. Jag vill ju inte att livet ska fortsätta på detta vis. Vill träffa någon ny och ha en trevlig vardag igen.
Men när man inte kan släppa det gamla så är det mycket svårt att gå vidare och istället få något nytt.
Det hjälper inte heller att jag egentligen vill gå vidare, hjärta och hjärna är två olika ting.
Får väl i sinom tid lära mig lite nya knep, turligt nog är ju tidningarna fulla av dem ;)
http://www.expressen.se/dejting/1.2225520/isbrytande-tjejer-vinner-man
Men som tur är har jag ju då en stor hobby, inredning och det får ta mycket av min tid nu. Kommer säkert också att kännas bättre efter jul.Har beställt hem ytterligare badrumsmöbler, hittat ett så fint badrumsskåp att jag inte kunde låta bli. Det får bli min julklapp till mig själv för i år. Det tycker jag faktiskt att jag är värd nu.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt