Blogg

http://www.expressen.se/nyheter/1.2222772/kolla-in-emmas-tips-pa-video-i-ipad-versionen-av-extra

Måste erkänna att det är imponerande hur långt utvecklingen inom media har kommit. Det är nästan lite science fiction varning på det hela, kommer osökt att tänka på Harry Potter och de rörliga tidningarna i filmerna.

Att det faktiskt nästan är verklighet nu. Kommer säkerligen inte ta många år innan detta är ”den vanliga tidningen” för de flesta.

Men samtidigt är jag lite skeptisk, jag gillar papperstidningskänslan (eller vad man ska kalla det) och nu när jag dessutom investerat en massa i nya badrumsmöbler vill jag gärna kunna läsa min tidning antingen när jag tar ett gött bad eller efterår när jag relaxar i mina ”spa möbler” utanför duschavdelningen (har såna fina duschväggar i glasblock).

 

Fast förmodligen kommer jag att köpa datatidning när det kommer ut på svenska marknaden och när än fler magasin tillhandahåller tjänster för det för innovativt det är det. Tänk om de dessutom kunde börja göra bruksanvisningar som ginge att ladda ner också där man kunde få se filmer med hur man ska göra med div tekniska prylar och annat elände. Dagens författare till dylika böcker brukar ju tyvärr inte lyckas särskilt väl med att vara konkreta så man förstår vad de skriver (eller så är det jag som är exceptionellt trög gällande att omsätta teori till praktik).

Hur som helst så är det en spännande utveckling på tekniksidan och det går så himla fort, bara jämfört med för 15 – 20 år sen så är det jättesteg framåt hela tiden.

 

Fast ibland kan man ju då bli nostalgisk och vilja ha ”äkta vara”.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt