Blogg

Ensam fast har ju iaf mina snygga duschväggar 


skrivet den 03 dec av Meja, klockan:00:35

Nu är badrummet helt färdigt saknas bara lite finslipning, blev i alla fall grymt snyggt med de nya duschväggarna som passar precis ihop med kaklet och inredningen. Har också ställt in ett par ”relax” möbler för att kunna sitta och bara njuta i. Funderar på om jag ska köpa in lite växter eller andra ”prydnads” grejer.

Får väl tänka på saken lite. Men annars känns det väl sådär just nu, börjar ju att närma sig jul och det känns ganska ensamt.

Detta blir ju första ensamma julen för min del på länge (har ju min släkt i och för sig men i alla fall) att vara singel passar inte mig särskilt bra. Men att träffa någon ”bara för att” vill jag inte heller, vill träffa någon som jag verkligen får känslor för.

Men det blir ju bara svårare och svårare med åren, inte minst pga att kraven blir annorlunda. När man var riktigt ung så var det ju bara känslorna som styrde men nu är det annat att ta hänsyn till. Ska ju helst vara någon som är hyfsat ”ordentlig”, kanske dessutom lite jobbigt om det finns barn och annat med i det hela plus att det helst ska vara någon som passar ihop med ens egna intressen och inte blivit alltför ”bränd” tidigare.

Läste förresten en sjuk grej i Expressen

http://www.expressen.se/sex/1.2234466/battre-dumpa-an-dumpas

Att många inte vill träffa någon som blivit dumpad, men jisses alla har väl för tusan blivit dumpade nån gång eller. Annars har man knappast haft seriösa förhållanden och det om NÅGOT är väl negativt. Jäkla tidningar de behöver ju inte strö salt i såren på en.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt