Blogg
 Aaaah vad jag är trött på detta melankoliska eländiga sinnestillstånd nu, såhär kan jag inte ha det. Får väl ställa mig i duschen och trösta mig själv (jag får bara se upp så jag inte istället bankar skallen i mina duschväggar.
I övrigt så lyckas jag med att vara både i full gång men ändå ha pisstråkigt på samma gång. Fattar inte varför alla mina vänner ska vara i förhållanden nu när jag blivit singel igen
Det är ju inte alls något bra, nyss var det tvärtom. Vi kanske borde försöka synka våra liv lite bättre *fniss*Fast jag har ju några st att festa med iaf, dessutom har jag tagit upp lite kontakter från förr. Har blivit bjuden både till en massa underliga ställen/länder nästa år men jag vet inte riktigt vad jag vill. Vet att de flesta nog skulle tycka att det lät hur skoj som helst men jag har redan rest så mkt innan att jag är inte så sugen på det. En sak är jag i alla fall säker på inför framtiden och det är att jag banne mig aldrig mer ska vara så in i norden urbota korkad att jag faller för nån som jobbar på samma ställe som jag gör. Det blir verkligen inte bra och jag kan ärligt säga att jag nu förstår varför vissa arbetsplatser resonerar som i denna artikeln http://www.expressen.se/sex/1.2218825/okej-att-bli-kar-i-nagon-pa-jobbet Det är helt enkelt inte bra och det måste vara ganska ofta det slutar illa och får rejält med negativ påverkan på arbetet och kollegerna med för den delen.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt